DESPRE NOI

Beconia Riverside Valiug

Pensiunea este situata in statiunea Crivaia, la o altitudine de 650m, la poalele Varfului Piatra Goznei,  intr-un cadru natural de exceptie din Parcul National Semenic.

Situata pe cursul raului Bolnovat, care izvoraste din muntii Semenic, ne aflam intr-o zona renumita pentru efectele pozitive asupra sanatatii, inconjurati de arbori seculari impletiti cu mladite tinere.

Pentru amatorii de drumetii, este bine de stiut ca amplasarea pensiunii Beconia Riverside le ofera oportunitati multiple, fiind aproape de punctele de plecare pe principalele trasee marcate.

Aici, muntele este singurul stapan, iar linistea este perturbata doar de zgomotul raului, ce curge rapid peste pietrele lui mari, grabit parca sa se contopeasca cu lacul.

Un loc deosebit de frumos. Pensiunea este nouă, cu camere suficient de mari, călduroase pe timp de iarnă și paturi extrem de confortabile. Restaurantul asigura mâncare delicioasă, iar bucătarul ne-a făcut câte o surpriză dulce la fiecare masă (din partea casei). Personalul foarte atent și dedicat, inclusiv proprietarii. Se respectă toate măsurile de protecție Covid-19.

Narcis

Beconia Riverside e o pensiune superba. Constructia e noua, foarte frumoasa si cu atentie la detalii. Locul in care este asezata este pe malul unui parau, destul de aproape de Lacul Gozna. Am fost cu un grup de prieteni cu copiii. Ne-am simtit bine, am mancat bine, am avut o pajiste plina cu zapada in apropiere si cei mici au avut unde sa mearga cu saniuta. Este mai retrasa si ofera linistea de care ai nevoie cand vrei sa te relaxezi. Recomand aceasta locatie si o sa ne reintoarcem cu siguranta la pensiune.

Raluca

Pensiune eleganta, moderna si cu foarte mult bun gust. Gazdele foarte primitoare si atente la nevoile noastre. Mic dejun generos si o cafea foarte buna :). Locatie frumoasa si linistita. Recomand cu caldura!

Daniel